Cégünkről

Kedves Partnerünk!

Az Air Trend Kft. legfőbb célja hosszú távú partneri kapcsolatok kialakítása és az ügyfelek igényeinek való teljes körű megfelelés. Ugyanezt követjük az általunk képviselt IES Srl. esetén is, és közösen fejlődve magas minőségben kínáljuk az általunk kínált kompresszoripari termékeket és szolgáltatásokat ügyfeleink részére.

Kiemelt fontosságúnak tartjuk az utólagos támogatást, üzletpolitikánk, hogy egy termék értékesítése nem a vége, hanem a kezdete egy minőségi partnerkapcsolatnak.

Az I.E.S. (Innovative Energy Solutions) Srl. komplett technológiai megoldást kínál a sűrített levegő előállítására. Elsődleges célja a kompresszoroknak, mint másodlagos energiatermelő berendezéseknek az energiahatékonyság növelése. Az olaszországi cég 1996 óta gyárt frekvenciaváltóval és permanens mágneses motorral felszerelt kompresszorokat. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalatával, az energiahatékony kompresszoros megoldásokat minőségi és megbízható alkatrész beszállítókkal éri el. Frekvenciaváltós kompresszorai Siemens motorral, Mitsubishi inverterrel felszereltek a permanens mágneses motorokat pedig a Torin Drive biztosítja. Az energia megtakarítás kiemelt fontosságú a stratégiájukban és ez meglátszik a termékek technikai tulajdonságaiban is.

Üdvözlettel

Bodnár András
ügyvezető